Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

3 seværdigheder du skal se og prøve i Dubai

Dubai er efterhånden blevet et velkendt emirat, som mange af os kan nikke genkendende til. Men hvad har byen egentlig at byde på, udover duften af penge og en tilværelse i højeste gear? Her kommer der tre seværdigheder, som kan være spændende for dig at opleve, når du skal besøge den velkendte storby.

Og husk at du altid kan finde meget mere information om Dubai på denne hjemmeside, hvis du gerne vil vide mere. Der kan du også finde mange flere seværdigheder, som er værd at besøge.

Burj Khalifa

Burj KhalifaEr du til højder, så kan det først og fremmest være en god ide at smutte en tur op i Burj Khalifa, skyskraberen der har taget titlen som verdens højeste menneskeskabte bygning.

Alt i alt måler bygningen 828 meter, og det har taget hele seks år at bygge den.

For dig som besøgende er det muligt at komme omkring 600 meter op i tårnet, hvilket svarer til en udkigspost beliggende på 124. etage. Prisen for en tur op i tårnet ligger på omkring 200 kroner.

Ski Dubai

Ski DubaiKommer du til at længes efter vinter og sne, mens du er i den arabiske emirat, så kan det være en ide at smutte forbi Ski Dubai, som er et indendørs skisportssted.

I bund og grund giver det dig mulighed for at stå på ski indenfor, og med et 85 meters højt indendørs bjerg med 5 løjper, er der god mulighed for at få fart på, når man kører ned ad.

Så bliver skiløb ikke sjovere.

Dunebashing

DunebashingDen sidste aktivitet, som vi kommer forbi her, er dunebashing, eller rettere rally i den smukke ørken.

Har du en fartdjævel gemt inden i dig, så kan det være noget for dig at komme ud og trykke speederen i bund i den store ørken.

Her kan du komme til at køre for omkring 630 kroner.

Comments are closed.