Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Den perfekte storbyferie i Rom

Storbyferie med antikke oplevelserHar du aldrig oplevet det gode gamle Rom på egen hånd, så er det da på tide at tage en tur dertil. Der er så meget at se i den gamle hovedstad, så en uge på ingen måde er nok. På den anden side er der så meget at se, at du ikke kommer til at kede dig, hvis du vælger at rive en uge ud af kalenderen og flyve til den antikke storby. Vælger du at smutte på en storbyferie i Rom, så kan du være sikker på, at du får en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Ligesom til så mange andre hovedstader rundt omkring i Europa, er det selvfølgelig også muligt at få fat i billige flybilletter til Rom. Vælger du eksempelvis at kigge inde på Easyjet, så kan du få fat i meget billige flybilletter til lufthavnen Fiumicino, som ligger lidt udenfor selve byen.

Dog er der ikke så langt ind til selve Rom, at det ikke kan lade sig gøre at komme dertil for en beskeden pris. Du kan enten vælge at tage en taxa, som er den dyre løsning, eller du kan vælge at hoppe på en bus, som er markant billigere.

Når du skal vælge dit hotel, så kan det være en god ide at betale lidt ekstra, så du er sikker på, at du ikke kommer til at skulle bo i et decideret hul i en hel uge.

Mange har oplevet rigtig dårlige faciliteter, når de har booket hotel i Rom, og det kan bare gøre turen til en dårlig oplevelse, hvis man får et dårligt hotelværelse. Så det er en god ide lige at kigge på anmeldelserne af stedet, inden du vælger at booke et værelse der. Så er du sikker på at finde ud af, om det er noget værd.

Comments are closed.