Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Få hjælp til at tabe dig

Få et godt slankerådDe fleste mennesker har brug for hjælp til at tabe sig. Det kan være i form af gode råd eller mere konkrete ting som slankepulver, slankepiller osv.

Derfor lever ugebladene også højt på alle deres mere eller mindre mærkværdige slankekure, hvor du skal leve af suppe, selleri eller udelukkende af ting, der starter med bogstavet ”R”.

En del af de kure virker da også, hvis du ellers følger dem slavisk. Der er ingen tvivl om, at hvis du ikke spiser andet end suppe i to uger, så vil du tabe dig. Det bliver godt nok dit livs kedeligste uger, men det er måske til at leve med, når du kigger dig selv i spejlet.

Problemet kommer dog efter de to uger – for hvad så. Nu er du færdig med suppekuren, og så begynder du at spise normalt igen. Og det betyder, at kiloene kommer igen, for du har jo ikke ændret noget som helst.

Kig på din livsstil

I stedet for at følge de mange slankekure, så bør du kigge på den livsstil, som du fører dig. Hvorfor tager du på? Spiser du for meget slik, eller er du bare ikke aktiv nok?

Skruer du ned for indtaget af kalorier i form af slik, så vil du tabe dig. Og begynder du at dyrke mere motion, vil du også tabe dig.

Pointen er bare, at du ikke skal gøre det i en kort periode. Du skal gøre det som noget permanent. Og derfor er det også vigtigt, at du finder frem til en livsstil, som du rent faktisk kan leve med, uden at det bliver alt for surt.

Tags: , , , ,

Comments are closed.