Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Få lidt sol i de kolde vintermåneder

Rejs ud om vinterenNår det er mørkt og koldt herhjemme i Danmark, så er der strålende solskin mange andre steder i verden. Så hvorfor begiver du dig ikke ud på en dejlig ferie, mens det er så trist herhjemme? Rigtig mange danskere ender med at blive deprimeret om vinteren, fordi de går rundt i konstant mørke.

Så hvis du har en tendens til at blive mere trist og ked af det om vinteren, så overvej om det ikke ville være bedst for dig at søge lidt væk. Tag ned og få noget solskin og noget varme og få ladt batterierne op, så du kan klare resten af vinteren, når du kommer hjem igen.

Mange muligheder

Der er mange steder i verden, du kan vælge at tage hen, når der er vinter herhjemme. Du behøver faktisk ikke tage så langt væk igen, for at få noget mere lys og et varmere klima. De Kanariske Øer kunne være et rigtig godt bud, hvis du ikke vil rejse om på den anden side af Jorden. På Lanzarote eller Gran Canaria kan du få nogle skønne dage, og selvom der måske ikke er kanon varmt, så er der stadig langt mere behageligt end herhjemme.

Lidt længere væk

En anden mulighed, der dog ligger længere væk, er et land som Thailand. Norwegian har fået en ny linje dertil, så det behøver ikke koste dig kassen at komme derud. De har højsæson, mens vi har vinter herhjemme, så priserne på hotellerne er nok sat lidt op. Men der kan du altså være sikker på at kunne slikke sol og bade i poolen, mens resten af danskerne slider sig igennem den ene mørke dag efter den anden. Hvis du godt kunne tænke dig at rejse om vinteren, så kan du finde mere info her om de mange muligheder, du har.

Comments are closed.