Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Overvejer du et mobillån?

Undgå de dyre lånOvervejer du at tage et mobillån? Så læs lige først med her og bliv klogere på, om det nu også er sådan en god idé.

For der er ingen tvivl om, at et mobillån er nemt. Du sender en sms, og hvis din ”ansøgning” bliver godkendt, så har du pengene kort tid efter. Så mangler du f.eks. penge til en bytur eller et nyt tv, så er det da en fantastisk idé – eller er det?

Problemet er bare, at det er en rigtig dyr måde at låne penge på. Låneudbyderne har en ret stor risiko, og den tager de sig godt betalt for. Så du betaler rigtig meget i rente – og derved i ÅOP. Det er måske ikke noget problem, hvis du kun tager et enkelt, mindre lån. Men er det noget, som du bruger ofte, så kan det komme til at koste dig rigtig mange penge.

Alternativerne

Derfor bør du også kigge på alternativerne til mobillån. Den bedste løsning er i virkeligheden at tage et lån i banken i form af f.eks. en kassekredit. Her er renten meget lavere, og du betaler kun for de penge, du rent faktisk låner. Det vil sige at efterhånden som du betaler tilbage, så falder dine omkostninger også.

Et banklån er dog ikke det nemmest form for lån, som du kan tage. Et billigere alternativ til sms-lånene er derfor et onlinelån. Her søger du på nettet i stedet for via mobilen. Og den lille forskel har stor betydning for renten – og derved også de omkostninger, som du har ved lånet.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.