Warning: Creating default object from empty value in /var/www/newmind-center.dk/silvalifesystem.dk/wp-content/themes/wikeasi/functions/admin-hooks.php on line 160

Ryg e-cigaret i udlandet – sådan tager man bedst hensyn

Når man ryger e-cigaret, kan det være en fordel at medbringe denne rundt de steder, man end måtte vælge at besøge, men skal man til andre lande, vil der oftest være nogle regelsæt forskellige fra det danske i forhold til at medbringe og ryge e-cigaret og e-væske. Er man ikke opmærksom på dette og laver overtrædelser, kan det komme til at koste en hel del, mens det ligeledes giver en hel del bøvl i forbindelse med bødetakster, konfiskeringer og i værste fald fængsel. Derfor kan det først og fremmest være en fordel at undersøge regelsættet i henhold til rygning af e-cigaret ved den destination, man skal rejse til, således man er sikker på ikke at lave uvidende overtrædelser af reglerne. Herudover skal man også være mere klar på at tage hensyn til andre, når man damper sin e-cigaret i udlandet, da e-cigaretter måske ikke er så udbredte andre steder, som det er tilfældet i Danmark. Og hensyn tager man i høj grad ved at undersøge regler om rygning de steder, man end skal opholde sig.

Må e-cigaretten medbringes på flyet?

Der er naturligvis også en rejse, man skal holde sig for øje, hvilket er meget vigtigt, da regler er meget stringente hos de fleste flyselskaber, hvorfor det kan være en fordel at undersøge disse regler inden afrejsen. De fleste flyselskaber tillader, at man medbringer sin e-cigaret i håndbagagen, hvilket dog kan være en fordel at undersøge nærmere, når man har fundet et flyselskab, således man er helt sikker på, at man overholder reglerne. Det kan ligeledes være fint at medbringe noget e-væske, således man på rejsen kan få genopfyldt sin e-cigaret, hvor man dog skal være opmærksom på volumen af flasken med væsken. På fly må man ikke medbringe flasker med mere end 100 milliliter i sin håndbagage, hvorfor det kan være en fordel at være sikker på, hvor meget flasken indeholder, således man ikke overstiger denne grænse. I tilfælde af overtrædelse heraf vil flasken blive konfiskeret.

Forskellige regler ved forskellige destinationer

Der kan være stor forskel på reglerne omkring rygning af e-cigaretter fra det ene land til det andet, hvorfor det kan være en fordel at have undersøgt dette nøje, således man ikke kommer til at stå i uønskede situationer grundet manglende viden omkring regelsæt. I nogle lande forholder man sig lige som i Danmark, hvor det er lovligt og meget udbredt at ryge e-cigaret, mens der i andre lande uddeles bøder, såfremt man fanges i at ryge e-cigaret. Dette er eksempelvis gældende i Singapore, hvor man kan få sig en bøde på omtrent 200 dollars ved rygning af e-cigaret. Derfor kan det være meget omkostningsfuldt, såfremt man ikke undersøger regler i de forskellige lande inden afrejse. Læs mere og find e-cigaretter og e-væsker på www.elekcig.dk.

Comments are closed.